Posted on

PRIPRAVA PSA NA VETERINARSKI PREGLED

Tokrat imam za vas odlično novičko!

V sodelovanju z veterinarko Nino Baš za vas pripravljam DELAVNICO kako kužka na pozitiven način pripraviti na pregled pri veterinarju.

Vsi, ki imamo kužke se zavedamo, da je veterinar nekaj neizbežnega. Tudi zdravi kužki ga potrebujejo kadar jih je potrebno cepiti proti steklini in nalezljivim kužnim obolenjem. Večina psov se obiska pri veterinarju boji. Seveda je lahko razlogov za ta strah več. Lahko so imeli slabo izkušnjo z veterinarjem, lahko smo prenesli strah na njih mi sami, lahko se bojijo ali ne marajo ljudi. Nekateri psi pa že na splošno ne marajo, da se jih lastniki sami dotikajo na določenih predelih telesa, kaj šele tuji ljudje…

Kaj boste na delavnici osvojili:

  • Pridobili boste potrebno znanje kako psa navaditi na določene dotike.
  • Psi bodo dobili pozitivno izkušnjo s prijazno veterinarko.
  • Spoznali bodo določeno veterinarsko opremo.
  • Veterinarka bo na vašem psu naredila osnovni klinični pregled GRATIS

Ta delavnica je MUST HAVE saj boste z vašimi kužki pod mojim strokovnim vodstvom lahko vadili vse vaje, ki vam jih bom pokazala. V kolikor katera od vaj ne bo vašemu psu najbolj ustrezala, bomo poskusili tudi kakšno drugo. Vse te vaje vam bodo prišle prav tudi kadar boste morali doma sami kužkom očistit ušesa, očke, jih pokrtačit na občutljivih mestih, jim razkužit kakšno manjšo rano, skrajšati kremplje,…

Saj veste, kakorkoli se po najboljših močeh potrudimo kupiti najbolj primerno hrano, dodatke, igračke in ostale potrebščine, se nam še vedno zgodi, da pride do takšnih in drugačnih nezgod zaradi katerih je potreben obisk pri veterinarju.

Zato se prijavite tukaj in osvojite potrebno znanje, ki bo vašemu kosmatincu travmatične situacije spremenilo v prijetne.

Cena delavnice na udeleženca je € 40,00. Delavnica bo potekala na ŠKD Akademija za pse, Cigonca, Slovenska Bistrica v nedeljo 24.10.2021 od 9h do 12h.

Znesek je potrebno poravnati na račun društva do 22.10.2021 saj plačilo na samem mestu ne bo možno. V primeru odsotnosti se plačilo povrne samo v kolikor je odjava od delavnice poslana do 21.10.2021.

Podatki za plačilo:

ŠKD AKADEMIJA ZA PSE, VODOVNIKOVA ULICA 15, SLOVENSKA BISTRICA

TRR: SI56 0443 0000 3559 238

NAMEN PLAČILA: Ime in Priimek udeleženca 2410

Se vidimo v kratkem in ne pozabite s seboj pripeljati kužka in slastnih priboljškov.

P.S. Delavnico lahko podarite tudi kot darilo.

Piše: Nataša Živko (mednarodna sodnica za ocenjevanje dela športnih šolanih psov, inštruktorica na ŠKD Akademija za pse, tekmovalka, vzrediteljica pasme belgijski ovčar malinois, predavateljica kinološke tematike)

V kolikor želiš o meni izvedeti več klikni TUKAJ