Akcija!

POWAIR PENETRATOR 1L

21,60 19,44

Nevtralizator vonja in organskih molekul na površinah.

Kategorija:

Opis

PowAir Penetrator je močan površinski sprej, ki združuje naravne mikrobne encime in eterična olja za varno odpravljanje organskih vonjav, ujetih v materialih, kot so tkanina, tekstil, blazine, preproga, les in tudi beton.

Penetrator trajno odstrani organske snovi, vključno z urinom, znojem, bruhanjem, iztrebki, krvjo, maščobo, plesnijo in dimom, kadar je ujet v porozne materiale. Odstrani tako vonj, kot tudi madež.

Nestrupeno in nenevarno za ljudi in živali. 100% naravno.

UPORABA: Pred prvo uporabo preizkusite na manjši površini, da preverite barvanje ali kakšno drugo morebitno spremembo na materialu. Poškropite ali polijte po podlagi, kjer je neprijeten vonj ali organski madež. Uporabite zadostno količino penetratorja in pustite, da encimi delujejo in razgradijo molekule. Ne mešajte z ostalimi čistili, saj encimi ne bodo opravili zadostnega dela. Površino tretirano s penetratorjem pustite, da se sama posuši, brez odstranjevanja odvečne tekočine.

 

ZAKAJ POWAIR?

Naši industrijski odstranjevalci vonja uporabljajo najkakovostnejša naravna eterična olja, združena v formuli, ki nevtralizira organske in anorganske vonjave širokega spektra. Za razliko od mnogih dišav, naša formula dejansko odstrani vonjave na molekularni ravni – ne prekrivajo.

Zavezani smo k razvoju izdelkov, ki odpravljajo neželene vonjave, ne da bi škodovali zdravju in počutju naših strank. Naše poslanstvo je zagotoviti rešitve za nevtralizacijo vonja, ki so varne za uporabo pri ljudeh, živalih in okolju.