DD FLYING BIRDS DEEP DUVET M

43,90

Ta nenavaden dizajn psa je natisnjen na 100 % bombaž in je združen z mehkim sivim sherpa flisom, ki je pleten v Združenem kraljestvu (UK) iz 100 % recikliranih vlaken.

Dimenzije ležišča: 71 x 98 cm

Opis

pri Danish Design smo se potrudili – načrtujemo in izdelujemo čudovito postelje in ležišča za pse in mačke v čudovitem srcu Yorkshira že 40 let!

Naš sloves sega daleč naokoli in kot vodilni na trgu vedno dostavljamo izdelke super kakovosti po vsej Veliki Britaniji in Evropi. Vse, kar izdelujemo, je zasnovano tako, da zagotavlja stil, udobje in funkcionalnost za vsakega zahtevnega ljubljenčka in lastnika. Resnično skrbimo za vsako podrobnost in še posebej smo predani skrbi za naše stranke – odličnost je standard.

Danish Design ima steklenico za boj proti plastiki

Po dolgoletnem položaju recikliranja več kot 90 % naših odpadkov smo zdaj ponosni, da uporabljamo delež recikliranih vlaken pri izdelavi naših postelj. Ti reciklirani PET kosmiči se proizvajajo z drobljenjem plastičnih steklenic, ki se nato očistijo in segrejejo, da nastane tekočina, ki se potisne skozi sito, da nastane nit, ki po ohlajanju tvori vlakno. To vlakno je nato mogoče obdelati v našem obratu za mikanje v naši tovarni. S prehodom na reciklirana vlakna PET lahko zagotovimo, da približno štiri milijone plastičnih steklenic na leto ne pridejo na odlagališča, v naše naravno okolje in oceane.