SVETOVANJE ZA NAKUP PASJEGA MLADIČKA ZA TEKMOVANJA 1ura

100,00

Nakup pasjega mladička spada med ene najodgovornejših nakupov in odločitev v življenju.

Zato je nikakor ne smemo vzeti z lahkoto, leteti za prvi vogal ali kupiti na lepe oči.

Psi so živa bitja, ki so vse svoje življenje odvisni od nas. Nikoli se ne osamosvojijo. Ne morejo se sami peljati na sprehod. Ne morejo si sami kupiti hrane. Ne morejo sami k zdravniku. V njihovi naravi je kazati znake bolezni celo slabost. Od nas so odvisni od prvega in vse do zadnjega dne.

 • In kaj je lahko lepšega kot to, da s svojim kosmatincem živite v harmoniji?
 • In kaj je lahko lepšega kot to, da ste podkovani z znanjem še preden pride kužek domov?
 • In kaj je lahko lepšega kot to, da ste ozaveščeni o prav vsakem področju, ki ga boste potrebovali za svojega ljubljenčka?

Opis

V svetovalnem programu Odgovoren nakup pasjega mladička, ki traja 1 uro boste prejeli pomembne informacije glede:

 • Kako izbrati primerno pasmo da bo odličen družinski član in primeren za tekmovanja
 • Izbira spola
 • Pomoč pri iskanju odgovornega vzreditelja
 • Nasveti o prehrani
 • Nasveti o zdravstveni oskrbi
 • Nasveti o vzgoji
 • Nasveti o šolanju
 • Razlaga o nagonih (zaželeni – nezaželeni, kateri so potrebni za šport in kako se jih uporabi za izražanje pravilnih vedenj)
 • Pasti na katere morate biti pozorni pri nakupu psa
 • Izbira pravega mladička v leglu

Nakup pasjega mladička sprva zgleda kot zelo preprosta ideja. Klikneš na bolho, pogledaš kateri mladiček ti je vizualno všeč in če je cena ustrezna sedeš v avto in naslednji hip že imaš majhno kepico doma.

Kaj pa potem, ko uvidiš, da mladička ne moreš pri veterinarju prepisati nase, ker nisi bil ozaveščen o ustreznih zakonih in pravilih ali pa si celo dobil lažni potni list ali pa sploh nisi dobil potnega lista, mogoče še lažni rodovnik, lažni podatki?

Sicer je to še najmanjša stvar, ki ti pa vseeno vzame ogromno časa in ustvari kar nekaj sivih las. Ampak kaj pa, ko vidiš, da je mladičk poln bolh, ima ogromno glist, driska se ne ustavi, manjka mu dlaka, se neprestano solzi, ne pridobiva na teži, je živčen, nervozen, čuva svojo hrano, te grize itd…?

Ali pa se začnejo težave malo kasneje v fazi rasti in dobi vnetje pokostnice, mu zraste prekratka ali predolga čeljust, pojavijo se kožne alergije, demodeks, šepanje, pretirana plahost, nesigurnost, agresija v določenih okoliščinah,…

Četudi kupiš psa, ki spada v delovno pasmo kot so nemški ovčar, rotvajler, doberman, malinois, nizozemski ovčar, bokser,… še ne pomeni, da je vsaka paritvena kombinacija primerna za zahtevnejše šolanje in tekmovanja. V bistvu je primernih le majhen procent in je potrebno bit dobro podkovan v znanju, da znaš izluščiti kvalitetno leglo od vseh ostalih.

BONUS 

✔️ Prejeli boste DARILNI BON za 10% popust pri nakupu INDIVIDUALNEGA TEČAJA  v Športnem kinološkem društvu Akademija Za pse.

✔️Pomagala vam bom tudi pri iskanju ustreznega mladička za vas in

✔️ Vas napotila k odgovornim vzrediteljem.

Svetovanje traja 1 uro. Vsaka naslednja ura stane 80 eur. Po oddanem naročilu vas bom poklicala, da se dogovorimo za ustrezen termin.

Pri svetovanju na vašem domu se obračuna še kilometrina po  € 0,40/km.

To pa še ni vse

Pri nakupu svetovanja ODGOVOREN NAKUP PASJEGA MLADIČKA prejmete tudi:

PDF knjižico z vso svetovano vsebino.

 

Svetovanje vodim Nataša Živko (mednarodna sodnica za ocenjevanje dela športnih šolanih psov, inštruktorica na ŠKD Akademija za pse, tekmovalka, vzrediteljica pasme belgijski ovčar malinois, predavateljica kinološke tematike) z več kot 20 letnimi izkušnjami na področju vzreje, vzgoje, šolanja, prevzgoje in tekmovanj s psi.

V kolikor te zanima več o meni klikni TUKAJ